Kommercielt indhold | 18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt!

Cookiepolitik

Introduktion

Vi ønsker at være gennemsigtige over for vores brugere om, hvordan vi indsamler og bruger deres data. For at finde ud af mere om dette og om os, som datastyrer, kan du læse vore Privatlivspolitik.
Denne Cookiepolitik har til formål at gøre det klart for brugerne af hjemmesiden (“dig”) hvordan, hvornår og hvorfor vi bruger cookies.

For informationer om, hvordan du sletter eller blokerer cookies, se venligst afsnittet Hvordan kan jeg ændre mine cookieindstillinger? nedenfor. Før du foretager dig yderligere med hensyn til cookies, vil vi anbefale dig at læse denne politik.

Hvilke informationer kan du læse om i denne cookiepolitik.

1. Vores brug af cookies

2. Om cookies

3. Hvilke cookies bruger vi og hvad er deres formål?

3.1. Essentielle cookies

3.2 Præference- og funktionalitetscookies</a?

3.3. Statistiske cookies

3.4. Marketing cookies

3.5. Tredjeparts cookies

4. Hvordan kan jeg ændre mine cookieindstillinger?

4.1. Frameld tredjeparts service vi bruger

4.2. Ændring i browserindstillinger

4.3. Hvordan deaktiveres Flash cookies

5. Variationsklausul

1. Vores brug af cookies

Enhver browser, der besøger vores hjemmeside, vil modtage cookies fra os. For så vidt som cookies, vi bruger, ikke er strengt nødvendige for at drive vores hjemmeside, vil vi bede dig om at give dit samtykke til vores brug af cookies, når du besøger vores hjemmeside første gang.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside, fordi vi ønsker, at alle vores brugere skal have den bedst mulige brugeroplevelse. Oplysninger, der leveres via cookies, gør det muligt for os at optimere din oplevelse på denne hjemmeside.

Cookies indeholder normalt ikke nogen oplysninger, der personligt identificerer en bruger, men personlige oplysninger, som vi gemmer om dig, kan være knyttet til de oplysninger, der er gemt i og hentet fra cookies. I vores privatlivspolitik kan du læse mere om, hvilke personlige data, der er relateret til vores brugere, som bliver behandlet.
Back to top

2. Om cookies

Cookies er små tekstfiler, der placeres på din enhed af hjemmesider, du besøger. Det gør det muligt for hjemmesiden at huske dine handlinger og præferencer (som f.eks. login, sprog, skriftstørrelse og andre visningsindstillinger) over en periode, så du behøver ikke at indtaste dem igen, når du kommer tilbage til hjemmesiden eller går fra en side til en anden. Brugen af cookies hjælper dig med at navigere effektivt mellem sider, de hjælper med at huske dine præferencer og forbedrer din browsing oplevelse på andre måder. Cookies kan også medvirke til at sikre, at den markedsføring, som du ser online, er mere relevant for dig og dine interesser.

Andre teknologier, herunder data, som vi gemmer i din webbrowser eller enhed, identifikatorer, der er knyttet til din enhed og anden software, bruges til lignende formål. I denne politik betegner vi alle disse teknologier som “cookies”.

Cookie kan klassificeres efter deres levetid, det domæne, som de hører til, og opbevaringssted.
Ved levetid, er cookies enten:

  • session cookies, der slettes, når brugeren lukker browseren – session cookies varer kun så længe som selve sessionen (normalt et enkelt besøg hos en hjemmeside eller en browser session).
  • vedholdende cookies, der forbliver i brugerens computer/enhed i en predefineret tidsperiode (medmindre de slettes af brugeren før perioden udløber). Vedholdende cookies hjælper os til at genkende dig, så det er lettere at vende tilbage til vores hjemmeside eller interagere med vores tjeneste uden at skulle logge ind eller ændre dine indstillinger hver gang. Når du er logget ind, forbliver en vedvarende cookie i din browser og vil blive læst igen, når du vender tilbage til vores hjemmeisde.

Hvad angår domænet, som de hører til, er der enten:

  • førstepart cookies, som er angivet af webserveren på den besøgte side og som deler samme domæne, eller
  • tredjepart cookies, som opbevares af et andet domæne end den besøgte sides domæne. Dette kan ske, når hjemmesiden refererer til en fil, som f.eks JavaScript, som ligger uden for sit domæne.

Under hensyntagen til hvor cookies gemmes, er der:

  • browser cookies, som sendes af en hjemmeside og gemmes på brugerens browser. Browser cookies gemmer mindre end Flash cookies, og kun browseren, hvor de gemmes, har adgang til dem.
  • Flash cookies er kendt som lokale delbare objekter, og de skiller sig ud fra browser cookies på grund af mængden, typen og måden hvorpå data gemmes. De gemmes uden for browseren, og de kan være tilgængelige fra flere browsere på samme computer.

For at lære mere om cookies, kan du besøge www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org.

Back to top

3. Hvilke cookies bruger vi og hvad er deres formål?

Vi bruger alle de typer af cookies, som er beskrevet ovenfor. En mere detaljeret beskrivelse af vores cookies, deres funktioner og kilder kan findes nedenfor.

3.1. Essentielle cookies

Essentielle cookies er nødvendige, for at vores hjemmeside kan fungere efter bedste evne. De hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktionaliteter, som f.eks. side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Denne type cookies kan bruges til at beskytte og accelerere vores hjemmeside ved automatisk at optimere leveringen af vores indhold. Det er således du får den hurtigste sideindlæsningstid og den bedste ydeevne. Essentielle cookies kan også bruges af sikkerhedsmæssige grunde og til at identificere vores betroede besøgende. De kan filtrere robotter og skelne dem fra legitime brugere, og ikke mindst forhindre enhver form for spamaktivitet på vores hjemmeside.

Disse cookies svarer ikke til nogen bruger-id i vores webapplikation, og cookies lagrer heller ingen personligt identificerbare informationer. Vi anbefaler dig til ikke at slukke for disse cookies. Hvis du indstiller din browser til at blokere eller advare dig om disse cookies, så skal du være opmærksom på, at nogle dele af hjemmeisden ikke vil fungere efterfølgende.

3.2. Præference- og funktionalitetscookies

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske informationer, der ændrer måden hvorpå hjemmesiden opfører sig eller ser ud, såsom dit foretrukne sprog eller den geografiske region, du befinder dig i. De kan også bruges til at tilbyde tjenester, du har bedt om, såsom at se en video, kommentere på en blog eller bruge live chat-tjeneste.

3.3. Statistiske cookies

Statistiske cookies hjælper hjemmesideejere med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere informationer anonymt. Vi bruger forskellige statistiske cookies for at analysere informationer om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Statistiske cookies kan behandle oplysninger om antallet af besøgende på hjemmesiden, hvor de besøgende kom fra, de sider, som de har besøgt, scrolling aktiviteter, downloads, informationer om brugeragenten, tid brugt på hjemmesiden og omtrentlig geografisk placering af enheden, som du bruger til at få adgang til vores hjemmeside. Vi bruger disse oplysninger til at udfærdige rapporter, der hjælper os til at forbedre hjemmesiden. Rapporter kan præsenteres visuelt via heat maps og anonymiserede skærmoptagelser. Alle data, vi behandler ved brug af denne type cookies, præsenteres i aggregeret format og/eller pseudonymiseret.
Vi bruger hovedsageligt statistiske cookies, der leveres af Google Analytics, Clicky, Hotjar, Visual Website Optimizer. Vær dog opmærksom på, at vi også kan bruge statistiske cookies fra andre virksomheder, for hvilke tjenester vi måske også bruger til statistiske og analytiske formål.

3.4. Marketing cookies

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider. Formålet er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger.

Til markedsføringsformål bruger vi hovedsageligt Eloqua og Adform cookies på vores hjemmeside. Disse cookies tjener til det formål at tilpasse den måde hvorpå, vi kommunikerer med dig. Hvis du er logget ind på hjemmesiden og accepterer at modtage reklamemateriale, hjælper Eloqua cookies os til at evaluere dine personlige præferencer mod specifikt indhold, som vi yderligere bruger til at levere reklamemateriale til dig, som svarer til dine præferencer.

Vær opmærksom på, at vi kan bruge marketing cookies, der leveres af andre virksomheder, for hvilke tjenester vi kan bruge til markedsføring. 

3.5. Tredjeparts cookies

Tredjeparter kan indsætte cookies, når du besøger vores hjemmeside. Dette kan skyldes, at vi har hyret en tredjepart til at yde tjenester på vores vegne. I andre tilfælde skyldes dette, at vores hjemmesider har indhold eller annoncer fra tredjeparter, såsom videoer, nyhedsindhold eller annoncer, der leveres af andre annoncenetværk. Da din browser forbindes til disse tredjeparts webservere for at indhente det pågældende indhold, har tredjeparter mulighed for at indsætte eller læse deres egne cookies på din enhed og indsamle oplysninger om dine onlineaktiviteter på tværs af hjemmesider eller onlinetjenester. Tredjepart tracking cookies kan også være nødvendige for effektiv anvendelse af affiliate links og afviklingen af evt. affiliate aftaler, som vi har på plads.

Back to top

4. Hvordan kan jeg ændre mine cookieindstillinger?

Du kan til enhver tid vælge at deaktivere nogle eller alle cookies. Der er flere måder, du kan deaktivere cookies på.

4.1. Frameld tredjeparts service vi bruger

Du kan vælge ikke at blive sporet af nogle af de tredjeparts serviceydere, som vi er afhængige af, ved hjælp af følgende instruktioner:

4.2. Ændringer i browserindstillinger

De mest udbredte webbrowsere giver dig muligheden for at styre de fleste cookies gennem dine browserindstillinger. Husk, at hvis du begrænser hjemmesidernes mulighed for at indsætte cookies, kan du forværre den generelle brugeroplevelse, da den ikke længere vil blive tilpasset til dig.

Hvis du stadig ikke ønsker at modtage cookies fra vores hjemmeside, så kan du ændre dine browserindstillinger på den enhed, du bruger, til at få adgang til vores tjenester. Nedenfor kan du finde instruktioner til, hvordan du deaktiverer cookies hos de mest populære internetbrowsere. Du kan også finde links til sektionen, hvor du kan styre dine cookies, hos de mest populære internetbrowsere. Læs venligst følgende instruktioner omhyggeligt:

  • Internet Explorer: klik på Tools knappen, dernæst på Internet Options. I General fanen, vælg Browser history, klik på Settings. Dernæst klik Select files og vælg de Cookies, du ønsker at deaktivere. Luk derefter vinduet med listen over cookies og klik to gange på OK for at vende tilbage til internettet. Flere instruktioner er tilgængelige her.
  • Firefox browser: klik på Firefox Menu ikonet, derefter på Tools knappen, og derefter Options; i vinduet, der vises, skal du vælge Privacy og vælg Remove Specific Cookies. Vælg de cookies, som du ønsker at deaktivere og fjern dem. Flere instruktioner er tilgængelige her.
  • Safari: klik på knappen Settings, derefter på Preferences. I vinduet, der vises, vælg Privacy/Security og klik på Show Cookies. Vælg de cookies, som du ønsker at deaktivere og klik på Delete eller Delete All. Flere instruktioner er tilgængelige her.
  • Chrome: klik på Google Chrome menuen, dernæst Settings. Nederst på siden skal du klikke på Advanced Settings. I Privacy sektionen skal du klikke på Content Settings. For at deaktivere cookies:
    • Vælg ‘Block sites from storing any data’;
    • Klik på ‘Cookies and site data’ og bevæg musen henover hjemmesiden, som har skabt den enkelte Cookie, og klik på X i højre hjørne eller klik på Remove All.

Mere information er tilgængelig her.

  • Safari (mobil) – For mere information besøg venligst følgende link.

For instruktioner om, hvordan du deaktiverer cookies på internetbrowsere, der ikke er angivet ovenfor, bedes du læse den dokumentation, som din browserproducent tilbyder.

4.3.Hvordan deaktiveres Flash cookies

Ændring af browserindstillinger vil ikke fjerne Flash cookies. Hvis du vil deaktivere Flash cookies, kan du få instruktionerne her. Hvis du deaktiverer Flash cookies, vil du ikke have adgang til flere af de funktioner, der gør din oplevelse mere effektiv, og nogle af vores tjenester vil ikke fungere ordentligt.

Back to top

5. Variationsklausul

Det kan blive nødvendigt at ændre i denne cookiepolitik grundet ændringer i tekniske og forretningsmæssige behov, eller for at overholde lovgivningsmæssige krav i EU’s databeskyttelseslov.

Væsentlige ændringer er de, der påvirker dine rettigheder med hensyn til beskyttelse og behandling af dine personlige data. Væsentlige ændringer kan omfatte (men er ikke begrænset til) lancering af nye tjenester, udbredelse af nye teknologier og behandling af dine data til nye formål. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i cookiepolitikken, så vil vi give dig besked via vores tjenester eller på anden måde give dig muligheden for at gennemgå ændringerne, inden de træder i kraft. Du vil blive bedt om at godkende behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med den opdaterede privatlivspolitik. Hvis du ikke accepterer dette, vil du muligvis ikke kunne bruge din konto og tjenester, som kun er tilgængelige for registrerede brugere.

Derudover foretager vi fra tid til anden mindre ændringer til vores cookiepolitik. Disse typer af ændringer kan omfatte (men er ikke begrænset til) organisatoriske og grammatiske ændringer for at gøre politikken nemmere at læse. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, efter at vi har offentliggjort den opdaterede cookiepolitik med mindre ændringer, betyder det, at behandlingen af dine personlige data er underlagt den opdaterede cookiepolitik med mindre ændringer.

Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemgå denne side for at være fuldt opdateret med de seneste informationer om brugen af cookies.

Back to top

Fortrolighedspolitik

 

Introduktion

Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger, der kan indsamles ved besøg på denne hjemmeside. Det gælder ikke for databehandling, der finder sted på andre hjemmesider.

Personoplysninger er oplysninger om dig, der muligvis kan identificere dig som en fysisk person. Denne fortrolighedspolitik gælder ikke for andre hjemmesider, end denne.

Ejeren af hjemmesiden (‘vi’, ‘os’, ‘vores’) er:

Denne fortrolighedspolitik er gældende fra den 25. maj 2018.

Ændringer i fortrolighedspolitikken

Det er muligt, at denne fortrolighedspolitik ændres eller opdateres i fremtiden.

Der kan være to typer af ændringer, der kan finde sted: væsentlige og / eller mindre. Væsentlige ændringer kan forekomme, når vi ændrer måden at behandle dine personoplysninger på. Denne ændring kan påvirke dine rettigheder og forpligtelser vedrørende behandling af dine personoplysninger (fx hvis vi anvender nye tjenester på vores hjemmeside, der har væsentlig betydning for, hvordan vi behandler personoplysninger).

Mindre ændringer har ingen indflydelse på dine rettigheder og forpligtelser vedrørende behandling af dine personoplysninger (fx sproglige korrektioner eller forbedringer, nye skrifttyper eller stilarter).

Vi informerer dig om eventuelle væsentlige ændringer på forhånd, så du har tilstrækkelig tid til at forstå og overveje ændringerne, inden de træder i kraft.

Typer af personoplysninger vi indsamler

Når du besøger vores hjemmeside, kan vi behandle to typer af dine data:

Oplysninger om tidspunkt og dato for dit besøg på hvor hjemmside, din IP-adresse og typen og udgaven af din enhed, det operativsystem du benytter, og unikke enhedsidentifikatorer og oplysninger om din netværksudbyder.

Data om dine vaner, nemlig dine interaktioner med vores partneres websites (hvis du har besøgt nogen af ​​vores partneres hjemmesider, hvis du har registreret dig på en af ​​vores partners hjemmesider, eller hvis du deltog i spilaktiviteter efter at have besøgt nogen af ​​vores partners hjemmesider). Denne slags data behandles på et aggregeret niveau, og kan ikke knyttes til din identitet.

For at behandle ovenstående data anvender vi cookies og lignende teknologier. Dette muliggør forbedring af vores site funktionaliteter, fremme af vores produkter og levering af indhold fra tredjepart. For at finde ud af mere om de cookies, vi bruger på vores websted, læs venligst vores Cookie Policy.

Retsgrundlaget og formålene med databehandling

Vores retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger, er den lovlige interesse, for at optimere vores produkter og tjenester. Funktionaliteten af ​​vores eside, er baseret på vores erfaring med udvikling og drift af vores hjemmeside.

Til statistiske formål behandler vi data om dine aktiviteter på vores partnerwebsteder, hvilket er vigtigt for det legitime formål at beregne vores indtægter. Denne form for information om dig er sammenlignet med andre lignende data, som hjælper os med at oprette statistikker om brugen af vores service.

Sådan beskytter vi dine data

Vi sørger altid for, at dine data holdes opdaterede og bliver s sikkert. Uautoriseret offentliggørelse eller adgang, uautoriseret offentliggørelse, adgang til uautoriseret brug, potentielle data brud og andre ulovlige former for databehandling.

Baseret på vors forretningsmæssige behov og sikkerhedskrav, behandler vi personoplysninger, som vi samler tilstrækkeligt.

Dine databeskyttelsesrettigheder under generel databeskyttelsesforordning (GDPR)

  • At trække tidligere givet samtykke til databehandling tilbage
  • At få adgang til dine personoplysninger, som vi har eller behandler
  • At anmode om korrektion af personoplysninger, der er forkerte eller forældede
  • At anmode om at slette dine personoplysninger, som vi gemmer
  • At gøre indsigelse mod vores brug og behandling af dine personoplysninger
  • At begrænse vores brug og behandling af dine personoplysninger
  • At kræve overførsel af dine personoplysninger
  • At indgive en klage til den relevante databeskyttelsesmyndighed, hvis du mener, at dine rettigheder er blevet krænket

For yderligere information om disse rettigheder, eller hvis du vil sende os anmodningen om dine rettigheder, kan du kontakte os på

Da vi er etableret i Danmark, kan De vælge at henvende Dem til Datatilsynet – Adresse: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K;

Dataselskab og datastyring

Behandling af personoplysninger, der kan forekomme på denne hjemmeside omhandlende dig og dine personlige data. Derfor er du i et registreres stilling i henhold til den relevante EU-databeskyttelseslov, nemlig Generel Databeskyttelsesforordning (GDPR). Som registreret har du ret til at udøve rettigheder, der er garanteret af GDPR, hvilket forklares i nedenstående afsnit.

Vi betragtes som en datastyring, som defineret under GDPR. At være en dataansvarlig skaber en forpligtelse til at beskytte dine personoplysninger med den største forsigtighed og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Tredjemandsmodtagere

Det er muligt, at dine data deles med enheder, som hjælper os med at forbedre og udvikle vores produkter og tjenester (f.eks. Markedsføring, reklame, analyse, udvikling og sikkerhed). Derfor kan det være nødvendigt, at de behandler dine personoplysninger for at udføre opgaverne på vores vegne.Under GDPR antager tredjemand, der behandler dine data, dataprocessorernes rolle. De er involveret i forarbejdning. Der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder din sikkerhed. Vi vil tage de nødvendig skridt for at sikre dine personoplysninger.

Det er også muligt, at vi kan dele dine personoplysninger med offentlige myndigheder og retshåndhævende organer, hvis vi er forpligtede eller lovligt forpligtede til at gøre det.

Overførsel af dine data uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA)

Hvis vi overfører dine personoplysninger til en modtager, der er registreret i et ‘Tredjeland’ (uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde), sikrer vi, at dine data overføres tilstrækkeligt og sikkert i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

Dine personoplysninger kan overføres til:

  • En USA-baseret modtager. I dette tilfælde søger vi for, at overføre dine data, som det er fastlagt af Privacy Shield-mekanismen. Privacy Shield er en ramme, der sikrer, at Personoplysninger, der overføres til USA, beskyttes på en måde, der er godkendt af EU. Du kan læse mere om Privacy Shield-mekanismen her
  • En stat, der er godkendt af Europa-Kommissionen. Du kan få flere oplysninger om stater med tilstrækkelig beskyttelse her
  • En modtager fra et land, der ikke har et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse, ifølge Europa-Kommissionen. I så fald vil vi bruge kontrakter (databeskyttelsesaftaler), som kræver, at modtageren beskytter dine personoplysninger med de samme standarder som det ville være inden for EØS og gennemføre passende sikkerhedsforanstaltninger som defineret i den gældende databeskyttelseslov og især GDPR

Hvad er Online Casino Bonuskoder?

Den danske branche for online spil er siden liberaliseringen af branchen i 2012 eksploderet – der kommer hele tiden nye online spiludbydere til den danske branche, som ønsker at konkurrere om de mange danske kunder. Der er både mange danske casinoer, men i stigende grad kommer der en masse udenlandske casinoer til Danmark, som vil have en bid af kagen i Danmark. Det udløser naturligvis en ganske intens konkurrence mellem de mange udbydere, som hele tiden forsøger at kapre nye kunder og øge deres markedsandel på forskellige måder. En af de metoder, som de mange online casinoer benytter for at lokke nye kunder til, er casino velkomstbonusser. Hos nogle casinoer kan man modtage en online casino bonus uden at bruge en bonuskode, men mange casinoer kræver at man har en bonuskode hvis man vil modtage deres velkomstbonus. Spørgsmålene man så vil stille sig selv er: hvad er online casino bonuskoder? Og hvordan fungerer de helt præcist?

Continue reading

Casino Bonusser for September 2016

Hos Vild Med Bonus Kode bestræber vi os på at finde de bedste og vildeste bonus koder til dig som ønsker lidt mere sjov i hverdagen.  Vi har samlet de bedste bonusser for september 2016 og præsenterer dem for dig lige her.

Vi har udvalgt de casinoer som tilbyder de danske spillere de bedste bonusser og kampagner enten med eller uden en bonuskode. Med denne bonus oversigt vil du helt sikkert kunne vælge den helt rigtige bonus til dine behov. Er du nyskerrig? Så læs med:
Continue reading

Blackjack Guide

Blackjack, også kendt som 21, er uden tvivl det mest populære bordspil hos både landbaserede casinoer og online casino sider. Blackjacks popularitet skyldes blandt andet at spilleren kan have en fordel i forhold til huset, hvilket man sjælendt har i casinospil.
Continue reading

Top online Spilleautomater hos Spillehallen Casino

Spillehallen tilbyder et væld af online casino spil og er især kendte for deres originale danske spilleautomater.  De har udviklingsafdelinger i Esbjerg og Højbjerg, hvor de blandt andet producerer mange af de spilleautomater, som du kender fra spillehallerne og værtshusene landet over. Du finder derfor helt unikke spilleautomater hos Spillehallen.dk, som du ikke finder andre steder.

spillehallen 3D spilleautomater
Continue reading

Historien bag spilleautomater

En væsentlig del af enhvert casino – både landbaseret og online – er de velkendte spilleautomater. Spilleautomater er ren underholdning for dem, som elsker spændingen ved at se hjulet spinde! I dag er spilleautomater utrolig populære og bliver udviklet med en imponerende teknologi og grafik. Dette gælder især for spilleautomater online, dog har det ikke altid været sådan. Derfor har vi valgt at tage dig med på en spændende rejse fra den første spilleautomat i 1800-tallet til den moderne online version, som vi kender i dag.
Continue reading

Hugo spilleautomat hos Royal Casino

Hallo, er der nogen hjemme?” – hvis ikke, så er der stor sansynlighed for, at du kommer til at tilbringe mere tid der hjemme, når Royal Casino lancerer Hugo spilleautomat. Den charmerende skærmtrold, Hugo, er nemlig snart tilbage på skærmen – denne gang som spilleautomat. Spilleautomaten forventes at være klar til at lancere i løbet af sensommeren og allersenest i efteråret.

Continue reading

Premier League 2016-17 – Betting odds, Tips og Forudsigelser

Premier League sæsonen 2015-16 var en af de mest ekstraordinære sæsoner nognsinde, da Leicester City gik imod alle odds og blev mestre i England. I starten af turneringen kunne man få  odds 1000 på Leicester som vindere af turneringen. Kan 2016-17 sæsonen matche det?

Continue reading

1 million Free Spins hos Unibet: Spil i takt med EM

Juni er måneden hvor bookmakerne er ekstra gavmilde! Med EM i fuld gang finder man tilbud og kampagner hvor gevinsterne er en tand højere end normalt. Sideløbende med EM afvikler Unibet deres Slot Championship, hvor man har mulighed for at vinde 1 million Free Spins og over 200.000 kroner.

Unibet-Champions-cup

Continue reading

« Older posts
EnglishSwedishFinlandPolandItalyNorway