Vi er halvvejs inde i Marts måned, og vi står nu klar med de 3 bedste sportsbetting velkomsttilbud fra 3 forskellige online bookmakere. Med disse vilde velkomsttilbud har du mulighed for at forhøje beløbet på din indbetaling og derved modtage endnu flere penge at spille for. Endda helt gratis. Nu hvor de afsluttende runder af Champions League er gået i gang sætter vi i denne måned ekstra fokus på sports betting og 3 online bookmakere som tilbyder et bredt udvalgt af markeder indenfor denne kategori. Følg godt med og udnyt bonus chancerne fra disse tre bookmakere:

888Sport

Siden 888-kæden blev grundlagt i 1997, har denne online bookmaker haft en voksende kundebase, og har nu flere millioner aktive spillere på 888sport. Hos 888Sport finder man et stort udvalg af sportsbetting muligheder indenfor en lang række internationale sportsbegivenheder. Alle deres aktive spillere nyder godt af attraktive odds og en tilbagebetaling på 95%. Dette er uanset om du better på et udfald eller better live under en kamp.

Alle nye spillere hos 888sport kan med kampagnekoden BONUS1500 modtage 100% på deres første indbetaling. Det betyder, at hvis du indbetaling 1500 kroner får du 1500 kroner ekstra fra 888sport, som du kan bruge på sportsbetting.

888sport.1

Unibet

Også hos Unibet vil man finde en lang række af spil og sportsbegivenheder som man kan bette på. Af sportsgrene kan blandt andet nævnes fodbold, tennis, håndbold, ishockey, boksning, golf og meget mere. Unibet er en af de største bookmakere på det Europæiske marked og har over 10 millioner spillere globalt set.

Hvis man ønsker at prøve lykken af, så tilbyder Unibet alle nye spillere en bonus på 100% op til 1500 kroner når man laver sin første indbetaling. Man får adgang til bonussen ved at bruge bonuskoden CPDK-1500 ved oprettelse af en ny profil.

unibet-velkomstbonus

Konklusion

Med denne artikel har vi forsøgt at opsummere nogle af de bedste sportsbetting velkomsttilbud på markedet for marts måned. 888Sport og Unibet er alle 3 nogle af de største online bookmakere i verden og byder nye spillere velkommen med en bonus på 100% af indbetalingen op til et vist beløb. Med deres store udvalg af nationale og internationale markeder findes der næsten ikke noget man ikke kan bette på hos en af de tre spilleudbydere. Det bliver derfor også hurtigt svært at modstå deres attraktive velkomsttilbud som giver en adgang til et gratis bonusbeløb, som man kan spille for. Der er derfor rig mulighed for underholdning og gevinster når man benytter en af de 3 velkomsttilbud. God fornøjelse!