Juni er måneden hvor bookmakerne er ekstra gavmilde! Med EM i fuld gang finder man tilbud og kampagner hvor gevinsterne er en tand højere end normalt. Sideløbende med EM afvikler Unibet deres Slot Championship, hvor man har mulighed for at vinde 1 million Free Spins og over 200.000 kroner.

Unibet-Champions-cup

Kampagnen giver en af de højeste gevinst muligheder på markedet, og vil være med til at gøre EM lidt sjovere at følge med i.

Kampagne detaljer

Unibet har inddelt kampagnen i  sektioner, der hver især afvikles i løbet af de forskellige runder i EM i fodbold:

  • Gruppespillet – mellem den 13. og den 22. juni
  • 1/8-finalerne – mellem den 25. og den 27. juni
  • Kvartfinalerne – mellem den 30. juni og den 3. juli
  • Semifinalerne – mellem den 6. og den 7. juli
  • Finalen – den 10. juli

Under hver runde afvikles to typer turneringer:

  • Free spins Tournaments (baseret på den største equalized gevinst over 50 runder)
  • Cash Races (baseret på omsætning)

Alle spillere  som spiller på Football: Champions Cup og Football Star deltager automatisk i kampagnen.

Under gruppespillet udlodder Unibet over 30.000 free spins  til 1.000 spillere hver eneste dag. I takt med EM runderne stiger spændingen og præmierne i Champions Cup konkurrencen.

Unibet - champions cup - slots

Spilleregler

For at deltage i kampagnen skal du ikke foretage dig andet end at spille på de deltagende spil: Football: Champions Cup og Football Star. Du kan deltage i flere turneringer i løbet af kampagnen.

Kampagnen kører sideløbende med EM og slutter derfor den 10. juli kl. 23.59.  Det er vigtigt at man spiller mindst 50 runder for at kvalificere sig til turneringen.  Er man heldig og vinder Free Spins, bliver disse krediteret inden for 48 timer efter afslutningen af de respektive turneringer. Bonuspengene skal derefter omsættes mindst 25 gange før bonuspengene bliver omdannet til kontanter, der kan trækkes ud. Gevinster i Cash Races udbetales i kontanter straks efter afslutningen af de respektive turneringer.

Alle vindere vil modtage en bekræftelse på gevinstværdien i deres indbakke, så hold godt øje med din post!

Gør EM mere spændende

EM har været en taktisk affære uden alt for mange mål i de indledende runder. Hvis du mangler lidt mere spændning, så hop forbi Unibet og gør det lidt sjovere at følge med i EM ved at deltage i Unibets Slot Champions Cup.  1/8 finalerne starter den 25. juni hvor den næste runde af Champions Cup også bliver sat igang. Denne runde varer kun 3 dage, men præmiepuljen øges og fordeles mellem de bedste 2.000 spillere.

Gå ikke glip af muligheden for 1 million Free Spins og 200.000 kroner til spil på Unibets Champions Cup!