Efter nogle års forberedelse er Betfray ved at være klar til lancering i Danmark. Tre danske gutter har skræddersyet en innovativ betting platform, hvor du kan vinde flere tusinde kroner i turneringer mod venner, familie og andre brugere. Du får endda 10.000 Betcoins til at spille for helt uden behov for en Betfray bonuskode.

Betfray-forside

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Indbetalingsfri Betfray bonus

Betfray byder på en form for bonus, men det er ikke en bonus, som vi normalt kender dem. Der er ikke tale om en velkomstbonus på X procent op til X DKK med en Betfray bonuskode. I stedet har den nytænkende danske betting side organiseret et system med at medlemmerne får 10.000 Betcoins til at spille for i turneringerne uden at skulle indbetale penge selv. Hvis du når at bruge alle dine Betcoins op, så kan du købe flere af dem. Dog kan det kun lade sig gøre, hvis du ikke har nogle aktive kuponer. Hvis du er i tvivl om du har aktive kuponer, så kan du følge dine aktive, tabte og vundne spil i sektionen ”Mine væddemål”.

Betfray bonuskode

 

Bonustype Bonusbeskrivelse
Betfay Velkomst: 10.000 Bitcoins
Hvad tilbyder Betfray? Bets på fodbold
Andre ting: Lave indsatser og store gevinster
Betfray Bonuskode: AKTIVÉR
18+ | Omsætningskrav, regler og vilkår gælder

Indtil videre findes der ikke en specifik Betfray bonuskode til at få en velkomstbonus til fx nye medlemmer, men der er til gengæld som sagt mulighed for at få 10.000 gratis Betcoins til at spille for i Betfray turneringerne.

Bag om Betfray

De tre UCN-studerende Nickolai Madsen, Morten Reetz Engels og Jesper Eskelund Reetz kom op med den geniale ide at skabe en ultimativ betting platform til betting- og sportsinteresserede fans. Ideen er at skabe en interessant, simpelt og social platform hvor brugerne kan finde odds fra mange forskellige udbydere i stedet for den almindelige sportsbook, der er hos mange andre bookmakere.

Betfray licens

Betfray har fået en dansk licens fra Spillemyndigheden, så de kan udbyde pengespil. Dette betyder blandt andet at Betfray skal følge regler om at skrive bonusregler klart og tydeligt på siden. Det betyder også at dine gevinster på siden er 100 % skattefrie.

Opret Betfray konto

Du kan hurtigt og nemt komme i gang med at spille hos Betfray Danmark. Du skal blot trykke på den orange knap i øverste højre hjørne. Derefter åbner et pop-up vindue hvor du skal indtaste brugernavn, e-mail og adgangskode. Derudover skal du bekræfte din konto med NemID inden for 30 dage efter oprettelse af din Betfray konto. Dette er et krav, som den danske betting side skal følge på grund af den danske lovgivning for spillesider med dansk licens.

Betfray bonuskode

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Brugervenligt design

Ud over at have et utroligt simpelt og innovativt design, så er Betfray også designet i et utroligt brugervenligt design. Det lader ikke til at der en sektion med ofte stillede spørgsmål (endnu), men til gengæld er der en sektion med video guides, hvor du kan blandt andet kan få en introduktion til Betfray, information om turneringer, odds og meget mere.

Betfray turneringer

Der er forskellige turneringer hos Betfray og der kan være flere turneringer på en gang. Da vi skrev denne artikel var der fx en spansk fodboldturnering, engelsk fodboldturnering og en italiensk fodboldturnering. Normalt varer en turnering i ca. 30 dage, men varigheden af turneringsspillet kan variere.

Præmiepuljen i turneringen afhænger af hvor mange personer, der deltager i turneringen. Den maksimale præmiepulje er på 100.000 DKK og hvis mere end 6001 personer deltager i turneringen, så vil vinderen vinde 45.000 DKK og det er mange penge i forhold til at du faktisk kan spille gratis med dine 10.000 Betcoins. Præmiepuljen bliver fordelt alt efter slutplaceringerne, når turneringen er slut.

Betfray gruppeliga

Ud over at spille mod mange andre brugere i dette betting system, så kan dig og dine kammerater også oprette jeres egen gruppe liga. Denne funktion gør det ekstra sjovt at kaste sig ud i betting, når man ud over at vinde penge også har mulighed for at vinde håneretten over vennerne.

Betfray odds

Der er mere end 300 forskellige kampe hos Betfray og der skulle være mere end 200 forskellige odds til her kamp. Blandt disse odds kan du finde de traditionelle odds som over/under antal mål, kampens resultat, målscorer og mange andre varianter af væddemål.

Betfray sportsbook

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Som ny bruger kan du få en hjælpende hånd af auto-bet funktionen, som helt automatisk finde de bedste odds til dig. Den funktion kan du naturligvis blive ved med at bruge lige så længe du har lyst.

Du kan også følge tips og gode råd fra dine venner og familie. Betfray har nemlig en funktion til dele og kopiere bets, hvis du ikke ved hvad du ønsker at satse dine penge på.

Betfray betalingsmuligheder

Der er mulighed for at benytte de almindelige betalingskort som VISA, MasterCard, VISA Electron og Maestro hos Betfray.

Betfray kundeservice

Du kan kontakte Betfray support ved at rulle helt ned i bunden på forsiden. Her finder du kontaktformularen, som du kan indtaste til at sende en e-mail. Du kan også finde e-mailen support@betfray.com, hvis du foretrækker at kontakte Betfray support på den måde.

Betfray på de sociale medier

Betfray er med på moden og aktiv på alle de store sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter. Du kan kontakte Betfray Danmark ved at skrive til dem på Facebook eller ringe til det telefonnummer, der står oplyst på Facebook, som er 23931693.

Stor tilfredshed med Betfray

Ifølge Betfray hjemmesiden er der flere yderst tilfredse kunder med siden. Lars Jensen har skrevet at det er et super fedt koncept, som er utroligt underholdende.

Samlet vurdering af Betfray bonuskode

Vi synes at Betfray lyder rigtig interessant og vores erfaring er at det en dejlig nem platform at navigere sig rundt på med video guides, hurtig oprettelse og godt beskrevet information om de 10.000 Betcoins, som medlemmer kan få helt uden behov for en Betfray bonuskode. Vi er ligesom Lars Jensen godt tilfredse med siden.