Kampen mellem Anthony Crolla og Ismael Barroso er planlagt til den 7. Maj 2016 i Manchester Arenaen og vil afgøre hvem der bliver den næste WBA letvægts mester.


Boksere

Selvom Anthony Crolla kommer ind i kampen som verdensmester, er oddsene ikke i hans favør. Den 29-årige britiske bokser vandt titlen i november sidste år efter at have besejret Darleys Perez i femte runde på knockout. Ikke desto mindre, er Crolla fast besluttet på at forsvare sin titel mod den hårdtslående venezuelanske bokser, Ismael Barroso. Den nuværende mester har en rekordliste30-4-3 med 12 knockouts.

I et nyligt interview, udtalte Crolla:

”Jeg drømmer ikke … det er en hård opgave, men jeg kunne på ingen måde lade være med at tage imod kampen. Folk sagde, at jeg skulle undgå ham – men hvis jeg ikke kæmper mod ham mister jeg mit bælte, så simpelt er det. Selvfølgelig vil jeg kæmpe mod ham; Jeg har arbejdet alt for hårdt for at blive verdensmester, til bare at give det væk “.

Efter en brutal sejr over Kevin Mitchell i femte runde på knockout i december sidste år, er Ismael Barroso blevet WBA Interim verdensmester. Mitchell faldt tre gange i løbet af kampen, hvilket siger meget om den venezuelanske boksers hårde slag. Den kommende duel mod Crolla repræsenterer hans chance for WBAs letvægts bæltet.

Han betragtes som “den farligste letvægter på jorden”, og er kendt for sine hårde slag og for hans 86% KO (knockout) rating. Faktisk er den 33-årige venezuelanske veteran aldrig blevet besejret. Hans rekordliste ligger på 19 vundne ud af 21 kampe med 18 sejre på knockout. I den kommende kamp mod Crolla betragtes han som favorit – og af gode grunde.

Crolla vs Barroso betting prognose

Fra et betting perspektiv, viser to markeder stort potentiale for denne kamp:

  • Vinder og;
  • Sejrsmetoden.

Vinder

Statistisk set, har Barroso den højeste chance for at vinde. Selvom Crolla kommer til at kæmpe foran sine engelske fans, er det svært at se ham som vinder når man tager i betragtning, at Barroso er en uovervindelig bokse maskine, der aldrig stopper. Faktisk har selv den britiske bokser anerkendt den venezuelanske spillers hårde slag, da han udtalte, at:

“Jeg forventer den hårdeste kamp i min karriere og han bliver jo anset som den farligste letvægter på jorden, […] en udfordring, jeg virkelig ser frem til”.

Sejrsmetoden

Det er højst usandsynligt, at kampene komme ind i de afsluttende runder. Hvis Crolla formår at holde Barroso på afstand kunne han potentielt vinde ved teknisk afgørelse. Dog ventes Barroso at angribe fra start, imens han ser efter en måde at afslutte kampen på så hurtigt som muligt.

Crolla vs. Barroso Odds

Før du placerer dine indsatser, anbefaler vi at tjekke oddsene for hver spiller. Vi har analyseret de bedste bookmakere på markedet, så du kan tage den bedste beslutning. Dette bliver en interessant kamp, da begge boksere har en imponerende baggrund.