EM 2016 starter på fredag den 10. juni hvor værterne fra Frankrig møder Rumænien i åbningskampen.  Selvom bookmakerne ikke giver Rumænien store chancer foren  sejr, er der ingen værtsnation der har vundet en åbningskamp ved EM siden 2000, da Belgien besejrede Sverige 2-1. Betting mulighederne for EM 2016 er derfor mange og online bookmakere og casino sider står klar med bonusser og EM tilbud. Der vil i år spilles mange interessante kampe blandt andet når to store nationer som Belgien og Italien møder hinanden den 13. juni. Ingen af de to lande er favoritter til at vinde EM blandt bookmakerne men ligger alligevel til odds 12 og 19 som potentielt kan give store gevinster hvis et af holdene går hele vejen. Den 16. juni møder England Wales og det bliver første gang at de to nabolande skal spille mod hinanden i en slutrundekamp. Det forventes at spillerne fra Wales går ind med stor motivation og vilje når de møder ærkerivalerne fra England.

Danmark ude af EM 2016

Vi måtte desværre vinke farvel til en EM plads da Danmark tabte til Sverige i playoff kampene. Danmark håbede på en sejr til Armenien da landet mødte Albanien i kvalifikationsrunden den 11. oktober. Sejren ville have sikret Danmark en direkte billet til EM 2016, men sådan skulle det ikke gå. Albanien formåede at vinde over Armenien, som forringede Danmarks chancer for at komme direkte videre til EM 2016. Blot 9 minutter inde i den afgørende kamp kom den første armenske fejl, da hjemmeholdets Kamo Hovhannisyan scorede selvmål. Kampen endte 0-3 til Albanien som sendte Danmark ud i to afgørende playoff-kampe mod Sverige i november sidste år.

Kvalifikationsrunden endte med en Portugisisk sejr i gruppe I med 21 point, mens Albanien tog andenpladsen med 14 point. Danmark måtte nøjes med en tredje plads, der endte på playoff-pladsen. Danmark blev for alvor sendt ud af EM 2016 den 17 november, da vores svenske naboer vandt over os over to playoff-kampe.

Top 3 hold i EM 2016

Der er ingen tvivl fra bookmakernes side, når det kommer til en top 3 liste over vinderen af EM 2016. De tre stærkeste nationer i år og deres odds er:

  1. Frankrig (4.20/4.00/3.75)
  2. Tyskland (5.00)
  3. Spanien (6.00)

I år er Frankrig værtsnationen, hvilket giver dem en stor fordel da de er på hjemmebane og har publikums støtte under hele turneringen. Bookmakerne placerer dog de top 3 nationer tæt op ad hinanden hvilket er en indikation på den intense kamp for titlen man vil opleve i år. Tyskland er nuværende verdensmestre og selvom de ikke har vundet EM siden 1996 har de det seneste år bevist hvor stærkt et hold de har. Spanien skal i år forsvare deres titel som europamestrer og har derfor også en stor chance for at løbe med sejren igen i år på grund af deres erfaring fra de tidligere slutrunder. Dog har Frankrig samlet et stærkt hold hvor man blandt andet vil se spillere som Pogba, Matuidi, Gignac og Payet indtage scenen. Selvom både Benzema and Valbuena ikke kommer til at spille under EM 2016 står Frankrigs hold som et af de stærkeste og med de største chancer for sejr. Du kan få de højeste odds på Frankrig hos Betfair, 888sport og Unibet til odds 4.20.

Odds og Betting Markeder

Med det største europæiske fodbold event lige om hjørnet står bookmakerne også klar med attraktive odds og spilmuligheder til deres spillere. Vi har fundet en liste frem med nogle af de bedste odds og betting markeder hos de største bookmakere i landet. Du kan blandt andet spille på EM vinderen, topscoreren eller gruppe vinderen.

Odds for topscorer

Tysklands Thomas Müller er bookmakernes favorit til at blive EM topscorer 2016. Du finder de bedste odds hos Betfair og Scandic Bookmakers med odds 8.00 og 9.00. Portugisiske Christiano Rolando og Franske Antoine Griezmann er dog også højt på listen med henholdsvis odds 8.50 og 10.

Odds for gruppe vinder

Hvis du ikke er helt sikker på hvilket hold der vinder hele EM turneringen, kan du spille på det hold som vinder gruppen. Scandic Bookmakers, 888sport/Unibet og Betfair tilbyder følgende odds:

Gruppe A: Frankrig (1.30/1.35/1.25)

Gruppe B: England (1.70/1.85/1.70)

Gruppe C: Tysland (1.363/1.45/1.36)

Gruppe D: Spanien (1.571/1.65/1.61)

Gruppe E: Belgien (2.00/2.15/2.10)

Gruppe F: Portugal (1.80/1.85/1.85)

I gruppe E kan det være svært at forudsige en vinder da både Belgien og Italien er med i gruppen. Belgien har et ungt hold med stærke forsvarsspillere og anses som et af de hold som kan overraske mest til EM.

EM-2016-gruppe-vinder

Husk at du også frit kan vælge mellem bookmakernes bonusser og specielle EM tilbud som giver dig ekstra penge at spille for.