Kampen mellem Amir Khan og Saul Alvarez betragtes som et af de største boksning events i 2016 og kommer til at afgøre hvem der bliver WBC mellemvægts verdensmester. Kampen bokses lørdag den 7. maj i T-Mobile Arenaen i Las Vegas, USA.


Bokserne

Saul Alvarez er den nuværende WBC mellemvægts verdensmester og starter derfor kampen som favorit. For den 25 årige mexicanske superstjerne, repræsenterer den kommende kamp, første gang han skal forsvare sin verdensmester titel som han vandt ved at besejre Miguel Cotto i November 2015 i Mandalay Bay.

Med Oscar De La Hoya som hans promoter, er Alvarez kendt for sine flotte knockouts, raffinerede teknik og holdbare fysik. I løbet af sin karriere har den nuværende mellemvægts mester besejret flere store navne som Erislandy Lara, Matthew Hatton og Luciano Leonel Cuello, for bare at nævne nogle få. Hans nuværende rekord er på 46 vundne kampe ud af 48 med 32 sejre på KO. Hans eneste nederlag var mod Floyd Mayweather i en kamp, som blev tabt efter 12 runder med flertalsbeslutning.

saul-alvarez

Med henblik på det kommende event udtalte Alvarez følgende:

“Som mellemvægts verdensmester, vil jeg tage kampen op imod de bedste boksere i sporten og i Cinco de Mayo [spansk for 5. maj] weekenden, ser jeg frem til at forsvare min titel for første gang.”

Til denne konkurrence, er Alvarez garanteret $10 millioner og ekstra $2 for hver pay-per-view solgt, hvis det samlede PPV køb når over 500.000. Dette giver ham en samlet indtjening på omkring $12 til $15 millioner.

Udfordreren til WBC mellemvægt titlen, Amir “King” Khan, træder ind i denne kamp som underdog. Han betragtes som bokseren med de hurtigste hænder i denne sport. Den 29 årige britiske bokser er kendt for at have en effektiv boksning stil, som består af at overvælde sin modstander med stor hastighed og mængden af slag.

To gange tidligere verdensmester, Khan, er den nuværende indehaver af WBC Silver weltervægt titlen og i en alder af 17 år blev han den yngste brite som vandt en olympisk medalje ved at vinde sølv ved OL i Athen i 2004. Med en rekordliste på 31 vundne ud af 34 kampe, hvoraf 19 af sejrene var på KO, er Khan sikker på at han kan vinde denne kamp. Han udtalte følgende:

amir-khan

“Jeg er oppe imod en fyr, som er en stor fighter. Alvarez er en farlig bokser, han er stærk. Jeg ved, jeg kan tage imod hans styrke og hans hurtighed og jeg har virkelig midlerne til at vinde denne kamp. “

Khan vs. Alvarez betting tips

I den kommende kamp mod Alvarez, får Amir Khan en gevinst på $6 millioner, men ingen pay-per-view andele.

Med hensyn til betting mulighederne, er de mest populære betting markeder, der tilbydes af de store bookmakere:

  • vinderen,
  • sejrsmetoden
  • væddemål på omgang
  • antal omgange

Vinder: På trods af hans fantastiske hastighed, bliver det vanskeligt for Khan at vinde denne kamp, da han er vant til at kæmpe mod modstandere i en anden vægtklasse. Faktisk er den aftalte vægt for denne kamp sat til 70 kg som tvinger den britiske bokser til at tage 3,6 kg på for at være i stand til at bokse kampen. Udover denne ulempe, havde Khan sin sidste kamp for et år siden den 29. maj 2015.

Vores prognose siger at Saul Alvarez vinder.

Sejrsmetoden.
Eftersom at Alvarez har en 67% knockout rate, er det meget muligt, at kampen ender før tid.