Med en NordicBet bonuskode kan du som ny spiller få en flot velkomstbonus på 100 kroner freebet. NordicBet er en populær bookmaker blandt de skandinaviske spillere på grund af deres store udvalg af konkurrencedygtige odds på skandinaviske sportsbegivenheder og specialspil.

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Kan ikke benyttes til systemspil | Gevinst fra freebet udbetales uden omsætningskrav (indsats udbetales ikke) | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu

Bonusdetaljer Bonusbeskrivelse
NordicBet velkomstbonus: 100 kr. freebet
Omsæt for: /
Omsætningskrav: Ingen
Tilgængelighed: Spil både på mobil og desktop
NordicBet bonuskode: Nye kunder over 18 år, vilkrå gælder

Som ny kunde kan du få 100 kroner som freebet, hvsi du indbetaler og omsætter for 100 kroner efter registrering!

Prøv vores NordicBet bonuskode

Du er måske på jagt efter en NordicBet bonuskode, som kan give dig en ekstra god bonus. På nuværende tidspunkt findes der dog ikke nogen specifik NordicBet bonuskode 2021 , så du kan modtage den flotte velkomstbonus helt uden at bruge en bonuskode.

NordicBet velkomstbonussen skiller sig ud fra konkurrenterne i den danske branche, da den består af et freebet på 100 kroner. Hos de fleste af konkurrenterne kan du få en bonus på 100% af din første indbetaling op til 1.000 kroner, men NordicBet har altså valgt at tilbyde et freebet i stedet for. Du får dermed et freebet helt op til 100 kroner på din første indbetaling. Bemærk at der intet omsætningskrav er på evt. gevinster fra dit freebet, så det kan bestemt være en god idé at benytte sig af det flotte tilbud hos NordicBet.

NordicBet Bonuskode

I dette dybdegående NordicBet review tager vi et grundigt kig på NordicBet og de mange forskellige dele af deres bettingprodukt. Vi kigger bl.a. på spiludvalget, oddsniveauet, live betting, live streaming, kundeservice, mobilplatform, bonustilbud og kampagner og meget mere. Vi vurderer bookmakeren ud fra vores personlige erfaring, og sammenligner løbende NordicBet med de førende bookmakere i branchen. Vi starter dog med en nærmere gennemgang af NordicBet velkomstbonussen, og viser dig hvad du skal være opmærksom på inden du takker ja til at modtage den.

Regler og vilkår for NordicBet velkomstbonussen

Det er nemt og hurtigt at oprette en konto og modtage NordicBet velkomstbonussen – læs hvordan i næste afsnit. Inden du opretter dig og takker ja til tilbuddet, er der dog en række regler og vilkår som du skal være opmærksom på. Der er nemlig ingen bookmaker, som bare forærer penge væk i bonusser, og NordicBet er naturligvis ingen undtagelse. Vi tager et kig på nogle af de mest centrale regler og vilkår for bonussen her, men vi anbefaler altid at du besøger NordicBet’s hjemmeside for det fulde overblik over alle regler og vilkår. Når du klikker på et link her på siden, kommer du direkte til bonussiden på NordicBet’s hjemmeside, hvor du kan læse alle regler for bonussen.

Først og fremmest skal du være ny kunde hos NordicBet for at kunne modtage bonussen. Det betyder at du ikke kan modtage den hvis du allerede har en aktiv konto hos NordicBet, eller hvis du tidligere har været kunde. Derudover skal du være fra Danmark for at være berettiget til at modtage bonussen.

Bemærk at du ikke kan modtage bonussen hvis du benytter Skrill eller Neteller til at foretage din første indbetaling. Dine gevinster fra freebettet udbetales helt uden omsætningskrav.

Generelt har NordicBet velkomstbonussen regler og vilkår, som ligner dem man finder hos konkurrenterne i branchen. Omsætningskravet er ganske rimeligt, så du bør være i stand til at kunne opfylde det indenfor tidsgrænsen.

Denne liste af regler og vilkår er som sagt ikke komplet – vi har kun gennemgået de mest centrale regler for bonussen, og vi anbefaler altid, at du besøger NordicBet’s hjemmeside for at få det fulde overblik over alle regler og vilkår. Så er du helt sikker på, at du har korrekte oplysninger. Det tager kun få minutter at læse alle reglerne igennem.

Sådan opretter du en konto og modtager din bonus

Lad os tage et kig på hvordan du opretter en konto og modtager din bonus. Det er nemt og hurtigt at komme i gang med at spille hos den populære skandinaviske bookmaker, og du kan gå i gang med at placere dine første væddemål indenfor få minutter. For at oprette en konto hos NordicBet, skal du bare følge disse enkle trin:

 • Besøg NordicBet’s hjemmeside og klik på “Opret en konto” i øverste højre hjørne.
 • Indtast dine personlige oplysninger, herunder navn, CPR-nummer og adresse, og angiv dit ønskede brugernavn og kodeord.
 • Acceptér de gældende regler og vilkår, og klik på “Opret din konto” nederst på siden.
 • Du har nu oprettet din NordicBet konto, og kan aktivere din velkomstbonus og begynde at spille.

Når du har oprettet din konto, skal du aktivere din velkomstbonus via din profil hvis du ønsker at modtage den. Du aktiverer din NordicBet velkomstbonus ved at følge disse enkle trin:

 1. Gennemfør den første indbetaling til din konto, og husk at du ikke kan modtage bonussen hvis du bruger Neteller eller Skrill.
 2. Gå til din konto øverst på hjemmesiden, klik på “Mine bonusser” og find velkomstbonussen.
 3. Klik på “Gør krav på denne bonus”, vælg bonusbeløbet, og klik på “Aktivér”.

Din indbetalingsbonus og freebettet bliver automatisk overført til din konto når du har gennemført disse trin. Husk at du ikke behøver at indtaste en NordicBet bonuskode for at få din velkomstbonus. Når du har modtaget din bonus, kan du straks gå i gang med at spille, så du kan opfylde omsætningskravet. Bemærk dog at du vil blive bedt om at bekræfte din konto med NemID inden du kan begynde at spille – dette er en ekstra sikkerhed, som skal bekræfte din identitet. Du vil også blive bedt om at benytte NemID når du logger ind via computeren fremover. Læs senere i anmeldelsen hvordan du logger ind på din konto uden NemID.

Om NordicBet

NordicBet er en skandinavisk bookmaker med fokus på europæisk og nordisk sport. De er ejet af samme firma som Betsafe, nemlig den gigantiske svenske koncern Betsson. De tilbyder et stort udvalg af lokale sportsgrene i hvert af de nordiske lande.

NordicBet blev etableret i 2002 i den nordnorske by Tromsø, og har siden liberaliseringen af det danske spillemarked i 2012 været en del af den danske bookmakerbranche. Med rødder i Skandinavien, har det altid været en bookmaker, der har haft størst fokus på de nordiske lande. Dette er ganske tydeligt når man ser på det store udvalg af odds på dansk divisions- og seriefodbold, som går helt ned til serie 3. NordicBet har da også i flere år været hovedsponsor for den danske 1. division i fodbold, som i disse sæsoner er gået under navnet NordicBet Ligaen.

Bookmakeren har desuden stort fokus på at have tilfredse kunder, og derfor beder de løbende deres kunder om feedback på de eksisterende spil og produkter, så de kan forbedre deres hjemmeside og tilpasse den til kundernes behov. På den måde har de sikret sig en høj kundetilfredshed og er i dag en meget populær bookmaker i Skandinavien.

Kampagner og bonustilbud

NordicBet er kendt for at være en bookmaker, der er ganske gavmild med bonustilbud og kampagner til både nye og eksisterende kunder. Vi har allerede præsenteret den flotte NordicBet velkomstbonus, som tilbydes til alle nye kunder, men også som eksisterende kunde kan du nyde godt af en lang række af kampagner, hvor du kan øge dine chancer for at skabe overskud og måske vinde store pengepræmier. Der kommer hele tiden nye kampagner og bonustilbud, så hold øje med NordicBet’s hjemmeside for at holde dig opdateret omkring de seneste nye kampagner. Du skal bare klikke på “Kampagner” for at få det fulde overblik over alle aktuelle kampagner.

Spiludvalg

NordicBet tilbyder et stort udvalg af odds på tværs af et hav af sportsgrene, ligaer og turneringer, og generelt ligner spiludvalget det du kan finde hos de førende bookmakere i branchen. Først og fremmest kan du selvfølgelig spille på alle de største og mest populære sportsgrene såsom fodbold, tennis, basketball, ishockey og håndbold. Udvalget er dog langt større og dækker en lang række af mindre profilerede sportsgrene såsom bordtennis, badminton, bandy, dart, e-sport, vintersport, cricket. Især på sportsgrene såsom vintersport, bandy og e-sport er der stort fokus fra NordicBet’s side, som tilbyder et stort udvalg af markeder og specialspil på sådanne sportsgrene.

Udover det store udvalg af odds på sport, kan du også spille på en lang række alternative markeder indenfor kategorier såsom underholdning og politik. Det inkluderer bl.a. odds på X Factor, det amerikanske præsidentvalg, hvad der sker i den kommende sæson af Game of Thrones og om Donald Trump bliver stillet for en rigsret. Der er altså et enormt stort udvalg af odds – både på sport og på alternative områder.

Det største fokus er uden tvivl på fodbold, som stadig er den mest populære sportsgrene at spille på hos kunderne. Du kan selvfølgelig spille odds på alle de største og meste populære ligaer og turneringer såsom Champions League, Premier League, La Liga, Bundesligaen, Serie A osv., men du kan også spille på et hav af ligaer fra hele verden – eksempelvis den jordanske Professional League, den aserbaijanske Superliga og den marokkanske GNEF 1. Du kan altså spille på fodbold fra hele verden og på mange forskellige niveauer. Der er som sagt også stort fokus på Skandinavien, og derfor har du også et enormt udvalg af odds på dansk fodbold – helt fra Superligaen og ned til serie 3. Du kan altså spille på alt fra braget mellem FC København og Brøndby til lokalopgøret mellem din lokale klub og klubben fra nabobyen. Det er ganske unikt at man kan spille på amatørfodbold hos en bookmaker, så her skiller NordicBet sig altså markant ud fra konkurrenterne.

Generelt har NordicBet et stort udvalg af spiltyper og markeder indenfor de fleste sportsgrene. F.eks. kan du på en stor kamp fra den engelske Premier League spille på alt fra 1X2, handicapspil og antal mål til halvleg/fuldtid, ciffertips, begge hold scorer, vindermargin, målscorer, kortspil, hjørnespark og en række specialspil. Det er ikke usædvanligt at have mere end 100 tilgængelige markeder på den samme kamp hos NordicBet. Den væsentligste mangel er dog asian handicap, som er en ny populær variant af det klassiske europæiske handicap. Med asian handicap har man flere muligheder for at spille handicapspil, og tilbagebetalingsprocenten er desuden ofte højere. Derfor er det en ulempe at man ikke kan finde denne variant hos NordicBet – mange af konkurrenterne tilbyder asian handicap, så det ville forbedre spiludvalget markant hvis bookmakeren også implementerede denne spilvariant på hjemmesiden.

Generelt er det dog et ganske flot spiludvalg kan har til rådighed som kunde hos den skandinaviske bookmaker, dog med plads til forbedringer på visse områder. Først og fremmest savner man som sagt asian handicap som kunde hos NordicBet, ligesom man også kunne ønske sig flere specialspil. Hvis du leder efter en bookmaker med asian handicap samt flere specials, så læs eventuelt vores anmeldelse af 888sport og Unibet, som har samme leverandør af odds og dermed også nogenlunde de samme odds.

NordicBet odds

Som kunde hos NordicBet kan du nyde godt af et generelt flot niveau af odds, som er ganske konkurrencedygtigt i forhold til andre bookmakere i den danske branche. På nogle af de største markeder såsom Champions League i fodbold kan tilbagebetalingsprocenten være op til næsten 98%, så der er altså ganske gode odds at finde på de store markeder. På mange af de små markeder såsom vintersport, bandy og e-sport er der som regel også ganske favorable odds og flotte tilbagebetalingsprocenter. Derfor kan du også tit finde markedsførende odds hos NordicBet, hvilket er utroligt vigtigt da det kan gavne dit bettingregnskab på sigt. Derfor er det en god idé at oprette en konto hos bookmakeren.

I forhold til konkurrenterne åbner NordicBet sine markeder relativt tidligt, hvilket gør det muligt at fange “skæve” odds inden markedet har sat sig. Hvis du leder efter en bookmaker med konkurrencedygtige og til tider markedsførende odds, er NordicBet altså et godt valg for dig.

NordicBet live betting

Live betting er det nye sort indenfor sportsbetting. Flere og flere bookmakere rapporterer at størstedelen af deres omsætning nu kommer fra live betting, og der er i den grad sket en eksplosion af omsætning på live betting i de seneste år. Bookmakerne er naturligvis klar over at kunderne i stigende grad efterspørger live betting, og derfor finder du også flere tilgængelige livemarkeder i dag end nogensinde før.

Den populære skandinaviske bookmaker har naturligvis også fulgt med udviklingen og tilbyder deres egen live betting platform med navnet NordicBet live betting. Den har tidligere været lidt dårligere end konkurrenternes live betting platforme, men NordicBet har opdateret og forbedret den, så den nu fremstår ganske brugervenlig og intuitiv. Det er ganske nemt og hurtigt at browse rundt mellem alle tilgængelige livekampe, og derefter kan man hurtigt danne sig et overblik over alle livemarkeder på den specifikke kamp man har valgt.

Udvalget af liveodds er ganske bredt når du spiller med NordicBet live betting, og det er ganske konkurrencedygtigt når man sammenligner med nogle af de førende konkurrenter i branchen indenfor live betting såsom Betfair. Du kan selvfølgelig spille live på alle de største sportsgrene såsom fodbold, tennis, basketball, ishockey og håndbold, men du finder også liveodds på bl.a. badminton, volleyball, baseball, amerikansk fodbold, dart, e-sport, rugby, cricket, snooker og meget mere. Du kan til enhver tid se alle aktuelle livekampe ved at klikke på “Livebet” øverst på hjemmesiden. Desuden kan du få et overblik over alle kommende livekampe ved at klikke på “Kalender” når du befinder dig på NordicBet live betting platformen.

NordicBet live betting 2018

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Når du har valgt den kamp du vil spille på, har du et udmærket udvalg af spiltyper at vælge mellem. På de fleste fodboldkampe kan du f.eks. spille på 1X2, over/under, handicapspil, halvlegsresultat, draw no bet, hvilket hold der scorer næste mål, begge hold scorer og enkelte specialspil. Her savner man dog liveodds på f.eks. kort, hjørnespark. Bemærk dog at der tilbydes flere spil på de helt store kampe. Generelt gælder det for de fleste sportsgrene at udvalget af liveodds er ganske bredt – det er bare ikke helt så bredt som hos de førende konkurrenter. I bredden er NordicBet dog ganske godt med – du kan spille live på alt fra den engelske Premier League i fodbold til den brasilianske basketball-liga.

Mens du spiller med NordicBet live betting, har du en række gratis funktioner, som kan give dig bedre muligheder for at følge med i kampe mens du spiller på dem, og muligvis øge dine chancer for at finde gode liveodds. Først og fremmest kan du på nogle kampe følge med i en live-grafik, som viser hvad der sker på banen minut for minut. I en fodboldkamp kan du f.eks. se hvilket hold der har bolden, og om et af holdene er i gang med et angreb. Desuden kan du se en række live-statistikker såsom antal skud på og udenfor mål, hjørnespark, antal angreb og farlige angreb, kort osv. i en fodboldkamp. Bemærk dog at NordicBet ikke tager ansvar for at oplysningerne er korrekte, og derfor skal du ikke bare stole blindt på de live-statistikker du kan se. Det kan nemlig være forskelligt hvordan man definerer et “farligt angreb”, og derfor kan statistikkerne give et misvisende billede af kampen. Den klart bedste måde at følge med i kampe direkte er at se dem i fjernsynet eller ved at benytte NordicBet live streaming, som vi introducerer i næste afsnit.

Generelt er NordicBet live betting en god platform til dig der elsker at spille live. Det er nemt og hurtigt at navigere rundt mellem de mange kampe du finder i kampprogrammet, og når du har valgt en kamp kan du hurtigt få et overblik over alle tilgængelige markeder. Oddsene er ganske konkurrencedygtige og ligger på nogenlunde samme niveau som nogle af de førende bookmakere i branchen. Derudover har du nogle gode værktøjer til rådighed såsom live-grafikker og live-statistikker – det bedste værktøj er dog NordicBet live streaming, som vi nu tager et nærmere kig på.

NordicBet live streaming

Ligesom live betting er eksploderet i popularitet de seneste år, er live streaming også blevet mere og mere udbredt hos bookmakerne. Det er blevet et væsentligt konkurrenceparameter, hvor bookmakerne hele tiden forsøger at overbyde hinanden for at kunne tilbyde det største udvalg af live streaming. Med NordicBet live streaming har du også adgang til en gratis live streaming tjeneste.

Som kunde hos NordicBet har du adgang til live streaming af et hav af sportsbegivenheder hele året rundt, og på tværs af mange forskellige sportsgrene, ligaer og turneringer. Hvis du elsker fodbold, kan du med NordicBet live streaming få adgang til direkte billeder af kampe fra bl.a. den engelske Championship, League One, League Two og League Cup og topfodbold fra Bundesligaen, Ligue 1 og La Liga. Derudover kan du se en masse kampe fra mindre kendte ligaer, herunder fodbold fra lande som Belgien, Holland, Australien, Brasilien, Mexico og Portugal.

Er du mere til tennis, tilbyder NordicBet live streaming også direkte billeder af tennis fra kvindernes WTA Tour og mændenes ATP Tour samt masser af kampe fra de mindre Challenger og ITF-turneringer. Du kan altså se alt fra Grand Slam finaler til første runde i en ITF-turnering. Både indenfor fodbold og tennis imponerer NordicBet live streaming med et flot udvalg af kampe.

Udover fodbold og tennis kan du også få gratis adgang til live streaming af masser af basketball. Først og fremmest kan du se topkampe fra den amerikanske NBA, hvor verdensstjerner såsom Stephen Curry, LeBron James og James Harden folder sig ud. Derudover kan du også se masser af kampe fra hele verden – du kan bl.a. se kampe fra Sydkorea, Australien, Tyskland og Sydamerika. Det er altså også muligt at se kampe på mange forskellige niveauer og fra hele verden når det gælder basketball.

Udover de mest populære sportsgrene kan du bl.a. også se volleyball og ishockey med NordicBet live streaming. Du kan til enhver tid få et overblik over alle nuværende og kommende live streamede kampe ved at gå til kalenderen på live betting platformen og derefter sætte kryds i boksen “Live stream”.

NordicBet live streaming 2018

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

NordicBet live streaming er en helt gratis service for alle kunder hos bookmakeren. Det eneste der kræves for at få adgang er, at du har penge på din konto eller at du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Du skal altså bekymre dig om at betale abonnementer eller gebyrer for at få adgang til direkte billeder hos NordicBet. Det er dog en ulempe at du ikke kan se billeder i fuld skærm, hvilket kan være en smule frustrerende i længden. Her kan det være en god idé at benytte NordicBet mobil, da du kan få billedet i fuld skærm når du benytter mobilplatformen.

Generelt er NordicBet live streaming en god løsning for alle, der elsker at streame direkte sport. Udvalget er ganske stort – ikke lige så stort som hos de førende i branchen – men det er alligevel muligt at få gratis adgang til live streaming af en lang række sportsbegivenheder hele året rundt.

NordicBet mobil

Med NordicBet mobil kan du få adgang til alle de samme funktioner, som du finder på hjemmesiden, via din tablet eller smartphone. Så kan du spille hos NordicBet uanset hvor du er, og hvornår du vil – og som en ekstra fordel kan du logge ind uden NemID når du benytter NordicBet mobil. Der findes en gratis NordicBet app, som kan downloades både via App Store og Google Play, og hvis du ikke ønsker at have appen på din mobil, kan du også bare besøge NordicBet’s hjemmeside via browseren på din enhed.

NordicBet mobil er en glimrende mobilplatform, som løbende er blevet forbedret så den i dag fremstår brugervenlig og intuitiv. Det er nemt og hurtigt at navigere rundt på appen og finde de odds du leder efter i spiludvalget. Du har adgang til de samme services og funktioner, som du finder på hjemmesiden. Det betyder at du både kan benytte live betting, live streaming, foretage ind- og udbetalinger, kontakte kundeservice osv. Du er altså ikke begrænset når du bruger NordicBet mobil i forhold til at bruge hjemmesiden.

NordicBet mobil

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Hvis du vil hente NordicBet appen til din smartphone eller tablet, er det ganske nemt. Hvis du har en iOS-enhed, skal du ganske enkelt åbne App Store og søge efter NordicBet. Du kan også bare klikke på dette link, som tager dig direkte til NordicBet appen i App Store. Hvis du har en Android-enhed er det ikke helt så ligetil, da Google Play Store ikke tillader bettingapps. I stedet skal du gå til NordicBet’s hjemmeside og klikke på “Mobil”. Her finder du et link, som vil påbegynde download af NordicBet appen. Bemærk at du skal tillade download fra ukendte kilder for at kunne downloade appen til din Android-enhed.

Vi kan varmt anbefale at benytte NordicBet mobil hvis du beslutter dig for at oprette en konto hos bookmakeren. Det er et glimrende supplement til hjemmesiden, og som en ekstra fordel kan du spille uanset hvor du er og hvornår du vil. Du behøver som sagt heller ikke benytte NemID når du logger ind via mobilen.

Ind- og udbetalinger hos NordicBet

Som kunde hos NordicBet har du mange forskellige muligheder for at foretage ind- og udbetalinger til og fra din konto. Det er ganske nemt både at indbetale og udbetale, og det foregår uden gebyrer. For at foretage en indbetaling, skal du bare klikke på “Indbetaling” på forsiden når du er logget ind på din konto. Derefter skal du vælge hvilken betalingsmetode du vil benytte, indtaste det beløb du ønsker at indbetale og indtaste de nødvendige oplysninger såsom kortnummer ved betalingskort. Proceduren er den samme ved udbetalinger – her skal du bare klikke på dit navn og derefter vælge “Udbetaling”. Bemærk at du som udgangspunkt skal udbetale til den samme kilde, som du brugte til at indbetale.

Alle indbetalinger behandles med det samme, og vil straks være til rådighed på din konto. Ved udbetalinger kan der gå lidt længere tid – ved udbetaling til betalingskort, kan der f.eks. gå 3-5 arbejdsdage inden pengene er på din konto. Vi har samlet det fulde overblik over alle ind- og udbetalingsmuligheder i menuerne nedenfor.

NordicBet indbetalingsmuligheder:

Metode Type Gebyr Behandlingstid Minimum Maksimum
 Visa/Master Card Betalingskort Gratis Øjeblikkeligt DKK 100 DKK 100.000
 Visa Dankort Kreditkort Gratis Øjeblikkeligt DKK 100 DKK 7.000
Skrill eWallet Gratis Øjeblikkeligt DKK 100 DKK 300.000
Neteller eWallet Gratis Øjeblikkeligt DKK 100 DKK 300.000
Instant Banking Bankoverførsel Gratis Øjeblikkeligt DKK 100 DKK 100.000

NordicBet udbetalingsmuligheder:

Metode Type Gebyr Behandlingstid Minimum Maksimum
Visa Betalingskort Gratis 2-5 arbejdsdage DKK 300 DKK 73.500
Visa Dankort Kreditkort Gratis 2-5 arbejdsdage DKK 200 DKK 25.000
Skrill eWallet Gratis Inden for 24 timer DKK 200 DKK 300.000
Neteller eWallet Gratis Inden for 24 timer DKK 200 DKK 300.000
Instant Bank Bankoverførsel Gratis 2-5 arbejdsdage DKK 200 DKK 200.000

NordicBet kundeservice

Skulle du have problemer på hjemmesiden, eller har du bare spørgsmål, kan du altid kontakte NordicBet kundeservice, som er åben i de fleste af døgnets timer. For at kontakte NordicBet kundeservice, skal du bare klikke på “Hjælp” på forsiden, og derefter “Kundeservice”. Bookmakeren tilbyder en 24/7 supportgaranti, hvilket betyder at du er garanteret hjælp i alle døgnets 24 timer. Den danske kundeservice er åben fra 8-24 hver dag, og udenfor dette tidsrum kan du kontakte den engelske kundeservice.

Du kan kontakte NordicBet kundeservice på følgende måder:

 • Via telefon på dansk på nummeret 80 25 07 62. Telefonen er åben fra 8-23.45 alle ugens dage.
 • Via e-mail på adressen support-dk@nordicbet.dk. Du kan altid skrive en e-mail til NordicBet kundeservice, som vil vende tilbage med et svar så hurtigt som muligt.
 • Via live chat på hjemmesiden. Den danske live chat er åben fra 8-24 alle ugens dage, og udenfor dette tidsrum kan du kontakte den engelske kundeservice.
NordicBet Danmark kundeservice

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Der er altså gode muligheder for at komme i kontakt med NordicBet, og det er ganske positivt at bookmakeren har en 24/7 supportgaranti til de danske kunder. Uanset hvordan du kontakter NordicBet kundeservice, er du sikker på at komme igennem til en venlig og kompetent medarbejder, som er klar til at hjælpe dig med store og små problemer. Det er uden tvivl en af branchens bedste kundeservice-løsninger du får som kunde hos NordicBet.

FAQ

Findes der en NordicBet bonuskode?

På nuværende tidspunkt findes der ikke en NordicBet bonuskode. Det betyder dog ikke, at du ikke kan modtage en velkomstbonus. Alle nye kunder bydes nemlig velkommen med en freebet bonus på 100 kroner, såfremt de opfylder de kvalificerende krav.

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Kan ikke benyttes til systemspil | Gevinst fra freebet udbetales uden omsætningskrav (indsats udbetales ikke) | Regler og vilkår gælder. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu

Hvorfor tilbyder NordicBet sådan en generøs bonus?

Konkurrencen i den danske spillebranche er hårdere og mere intens end nogensinde før, og derfor forsøger bookmakerne hele tiden at tiltrække nye kunder og stjæle kunder fra konkurrenterne. De finder hele tiden på nye måder at tiltrække nye kunder, og en af disse måder er at tilbyde velkomstbonusser. NordicBet tilbyder altså denne bonus for at kunne følge med konkurrenterne, så de ikke mister markedsandele i Danmark.

Hvad kan jeg spille på hos NordicBet?

Der er et kæmpe udvalg af odds hos NordicBet – du kan bl.a. spille på fodbold, tennis, basketball, ishockey, håndbold, amerikansk fodbold, badminton, bordtennis, bandy, cykling, golf, volleyball, cricket, dart, e-sport, motorsport, rugby, snooker, kampsport, floorball, vintersport, baseball, politik og underholdning. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan spille på hos den skandinaviske bookmaker.

Er der gebyrer på mine ind- og udbetalinger hos NordicBet?

NordicBet har tidligere haft gebyrer på visse ind- og udbetalingsmetoder, men i dag er alle gebyrer fjernet, så du frit kan overføre penge til og fra din konto uden at bekymre dig om gebyrer.

Kan jeg få limits på mine spil?

NordicBet er desværre en af de mange bookmakere, som sætter begrænsninger på deres kunders spil. Mange af disse begrænsninger kommer i form af personlige limits, hvor vindende kunders konti får sat en speciel begrænsning. I praksis udelukkes mange kunder, fordi de har vundet for mange penge på deres konto. Derfor kan det være svært at skabe overskud hos NordicBet i længden uden at blive begrænset.

Hvordan kontakter jeg NordicBet kundeservice?

Der er flere forskellige måder at kontakte NordicBet kundeservice:

 • Via telefon på dansk på nummeret 80 25 07 62. Telefonen er åben fra 8-23.45 alle ugens dage.
 • Via e-mail på adressen support-dk@nordicbet.dk. Du kan altid skrive en e-mail til NordicBet kundeservice, som vil vende tilbage med et svar så hurtigt som muligt.
 • Via live chat på hjemmesiden. Den danske live chat er åben fra 8-24 alle ugens dage, og udenfor dette tidsrum kan du kontakte den engelske kundeservice.

NordicBet tilbyder en 24/7 supportgaranti, hvilket betyder at der er garanti for at du kan komme i kontakt med en kundeservicemedarbejder 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. I nattetimerne er det dog kun den engelske kundeservice du kan kontakte.

Kan jeg også spille poker og casino med en bettingkonto?

Ja, når du opretter en konto hos NordicBet og indbetaler penge til din konto, kan du bruge disse penge både på betting, casino og poker. Hvis du f.eks. både vil spille på sport og casino, skal du altså ikke foretage to indbetalinger – når du indbetaler penge til din sportskonto, kan du også bruge disse penge på casinosiden.

Hvor hurtigt kan jeg forvente at ind- og udbetalinger sker?

Alle indbetalinger til din konto behandles med det samme, og i de fleste tilfælde vil du straks have pengene til rådighed på din konto. Ved bankoverførsler kan der dog gå et par dage inden pengene står på din konto. Alle udbetalinger behandles indenfor 24 timer, og derefter vil der gå op til 5 dage, alt afhængigt at hvilken udbetalingsmetode du vælger.

Samlet vurdering

Den skandinaviske bookmaker NordicBet lever op til sit navn med et stort fokus på Skandinavien. Du finder et utroligt stort udvalg af spil på tværs af et hav af sportsgrene, ligaer og turneringer, og især på skandinavisk sportsbegivenheder imponerer NordicBet. Hvis du f.eks. vil spille på dansk fodbold, kan du finde odds på alt fra Superligaen til serie 3 – dette er ganske unikt for en bookmaker i den danske branche, og det er især her NordicBet skiller sig ud fra mængden.

Udvalget af odds er dog langt bredere, og dækker sportsgrene og kampe fra hele verden og på mange forskellige niveauer. Udover populære sportsgrene såsom fodbold, tennis, basketball, ishockey og håndbold, kan du finde odds på mindre populære sportsgrene såsom badminton, dart, cricket, volleyball, bandy og meget mere. Det store udvalg af spil er fulgt op med konkurrencedygtige odds, som ligger på ca. samme niveau som de førende bookmakere i branchen – på nogle af de største sportsbegivenheder er tilbagebetalingsprocenten op mod hele 98%.

Spiludvalget er ikke kun stort på prematch-markederne. Med NordicBet live betting har du nemlig også et enormt udvalg af livemarkeder til rådighed, og de fleste af de kampe du finder i prematch-udvalget kan du også finde på live betting platformen. Mens du spiller live har du en række gratis værktøjer til rådighed, som kan hjælpe dig med at finde gode liveodds. Du kan bl.a. følge med i kampe via live-grafikker, live-statistikker og via NordicBet live streaming. Generelt er NordicBet live betting en glimrende platform, som langt hen ad vejen kan måle sig med de førende konkurrenter i branchen.

Alle disse produkter og services er også tilgængelige via NordicBet mobil, som er en af branchens bedste mobilplatforme. Via mobilplatformen har du adgang til det samme store udvalg af odds som på hjemmesiden – både prematch og live. Derudover kan du benytte live streaming, foretage ind- og udbetalinger og kontakte kundeservice via mobilen. Appen er 100% gratis og kan downloades til både iOS- og Android-enheder, og som en ekstra fordel skal du ikke logge ind med NemID når du benytter NordicBet mobil.

Overordnet set leverer NordicBet altså en glimrende sportsbook, som er ganske konkurrencedygtig og indeholder alt det man kan forvente af en god bookmaker; et stort spiludvalg, en god live betting platform, live streaming, masser af ind- og udbetalingsmuligheder, en god mobilplatform og en glimrende kundeservice. De største minusser er at NordicBet ikke har en cash out funktion og at bookmakeren sætter limits på vindende kunder. Det trækker væsentligt ned i vurderingen af en bookmaker at vindende kunder ikke altid er velkomne.

Synes du at NordicBet lyder som en bookmaker for dig, så husk at du kan modtage en flot velkomstbonus 100 kroner freebet. Du behøver som sagt ingen NordicBet bonuskode for at kunne modtage dette flotte tilbud.

Sidst redigeret den aug 4, 2021 @ 1:12 pm