UEFA Champions League Finalen 2016 skal spilles den 28. maj på Stadio San Siro i Milano i Italien. Dette års opgør, om det mest ønskede trofæ i Europæisk fodbold, vil bliver afholdt mellem Real Madrid og Atletico Madrid.

Real Madrid kommer som den mest succesrige klub i Champions League historien og anses derfor som værende favoritter. I løbet af de 60 afholdte turneringer, har klubben vundet hele 10 titler, hvor den seneste titel blev vundet i 2014.

Betting markeder og Odds

Der findes adskillige betting markeder for dem, der ønsker at omdanne deres spilleanalyser til penge.  De mest populære markeder, med de højeste chancer for at vinde er:

  • vinder;
  • første målscorer;
  • begge hold til at score;
  • korrekt resultat.

At spille på vinderen af kampen er nok den mest almindelige type væddemål man kan foretage sig. Over 50% af alle der oddser er overbevist om, at Real Madrid vil vinde trofæet, hvorimod omkring 38% mener, at Atletico Madrid er motiveret nok til at kæmpe om titlen. 12% forventer en uafgjort.

Et andet populært marked er første målscorer. Her anbefaler vi, at man fokuserer på facts og spillernes udvikling i løbet af sæsonen, og ikke på personlige præferencer. Du kan se de bedste odds i tabellen nedenfor. Hvis du tror, at kampen ender uafgjort, kan du for eksempel spille på ingen målscorer.

Hvis man kigger på klubbernes chancer for at score, tror 58% af alle der oddser på at begge klubber vil score et mål, imens 42% kun tror på, at det ene hold vil score. Oddsene for dette scenarie er

Et af de sværeste betting markeder er korrekt resultat. Dog kan de, som har fuldt klubbernes udvikling og deres nuværende situation, forudsige hvordan kampen vil forløbe. Når det kommer til odds, kan du finde de bedste her:

UEFA Champions League Betting Tips:

UEFA Champions League er utroligt populært og kommer med en masse betting muligheder. Opgøret mellem Real og Atletico kan hjælpe dig med at vinde stort, så længe du har følgende betting tips i mente.

Den vigtigste regel for succesfuld betting er, at fokusere på bookmakere som giver dig adgang til alle de populære betting markeder.

De som ønsker at bette på vinder holdet bør vide, at oddsene er til Real Madrids fordel. De har over 40% chance for at vinde over Atletico. Dette er sammenlignet med en 30% chance for at blive slået eller, at det ender uafgjort.

Cristiano Ronaldo er favorit til at score og giver odds 4,33, 4,60 og 4,50. I betragtning af hans gode form det seneste år, er dette bet attraktivt.

Hvis du beslutter dig for at satse på det korrekte resultat, bør du vide, at de bedste muligheder for gevinst ligger i, at Real Madrid slår Atletico Madrid med 1 mål, og det uafgjorte resultat 1-1.

Real vs Atletico Højdepunkter

Atletico Madrid er et hold, der lægger stor vægt på forsvaret, hvilket sætter Real Madrid i en svær situation. Atletico kan prale med en imponerende udvikling siden 2012/13 sæsonen, som førte dem til Champions League finalen. Real Madrid, på den anden side, er en veteran i denne turnering, og sigter efter den 11. titel.

Atleticos strategi er, at fokusere på en uigennemtrængelig defensiv, der vil gøre at modstanderne lettere mister bolden og samtidig øger deres egne chancer for at score på kontra. Som et resultat af denne analyse, forventes det derfor at Real kommer med en aggressiv dagsorden og lægge et stort press på Atletico.