Mange snooker fans rundt omkring i verden er ret spændte på det kommende World Snooker Championship (Snooker VM), der er den 21. april 2018.

Siden 1977 har turneringen været organiseret på Crucible Theatre i Sheffield, England og er nu oppe på 42 succesrige events. Den nuværende mester er Mark Selby, der vandt sidste års trofæ efter at have besejret John Higgins i finalen.

Konkurrencen er sponsoreret af betting firmaet Betfred.com, og anses for at være den mest prestigefyldte snooker turnering på jorden. Faktisk blev sidste års mesterskab set af mere end 400 millioner mennesker verden over.

Ud over sin enorme popularitet, tilbyder Betfred World Snooker Championship en bred vifte af betting markeder som spillere kan vælge imellem.

I det følgende afsnit, vil vi tage et nærmere kig på nogle af favorit spillerne, de mest populære betting markeder og odds som bliver tilbydt af top online bookmakere og nogle gode råd når man spiller på snooker.

2018 Snooker VM odds og favoritter

Som du sikkert ved, konkurrerer 32 spillere i turneringen. Baseret på den nuværende verdensrangliste, får de øverste 16 direkte adgang til konkurrencen, mens de resterende 16 er udvalgt fra en pulje på 128 spillere, fra rang 17-144, efter at have passeret tre kvalifikationsrunder som er organiseret før den endelige turnering.

Ifølge oddsene, der tilbydes af top online bookmakere, betragtes følgende spillere som favoritter:

 • Ronnie O’Sullivan
 • Neil Robertson
 • Judd Trump
 • Mark Selby

For snooker entusiaster behøver Ronnie O’Sullivan ikke en yderligere introduktion.  Ronnie, også kaldet “The Rocket”, er en genial taktisk spiller, der i øjeblikket har rekorden for the most competitive century breaks (819).

Gennem hele sin professionelle karriere har O´Sullivan vundet VM 5 gange (2001, 2004, 2008, 2012, 2013), det britiske mesterskab 5 gange, og har spillet i 40 andre ranking finale begivenheder. I øjeblikket er han på sjette pladsen på verdensranglisten og han har for nyligt udtrykt, at han ikke er særligt bekymret for Snooker VM 2018. Han vil forholde sig afslappet under begivenheden ligesom han gør på “en ferie”.

Neil Robertson er en anden snooker legende.  Den professionelle australske snooker spiller har vundet VM i 2010, og UK Championship i 2013 og 2015. I april 2016 er Robertson rangeret på fjerde pladsen.

Judd Trump er tidligere verdensmester og har i sin professionelle snooker karriere vundet flere turneringer, herunder UK Championship (2011), China Open (2011, 2015), International Championship (2012), Australian Open (2014), og har deltaget i 10 ranking finaler. Judd indtager 5. plads på verdensranglisten.

Mark Shelby er den nuværende verdensmester og 2017 World Snooker Champion. Shelby, også kaldet “The Jester fra Leicester” har deltaget i 16 ranking event finaler og har i løbet af sin karriere vundet Welsh Open (2008), Shanghai Masters (2011), UK Championship (2012), World Snooker Championship (2014, 2016, 2017), German Masters (2015) og China Open (2015).

Betting tips og anbefalinger

De mest populære betting markeder for 2018 Snooker VM anses for at være:

 • Vinder
 • At kvalificere sig
 • At nå til finalen
 • Vinderne af kvartfinalerne

For “vinder” markedet, anbefaler vi at placere indsatser efter den første eller anden runde af turneringen. Dette vil give dig mulighed for at vurdere hvert enkelt spillers nuværende form, og hvordan de præsterer i turneringen.

Resten af markederne er lettere at forudsige og bets skal placeres før arrangementet starter, nemlig når oddsene stadig er høje. Hver af de ovennævnte favoritter har store odds på disse markeder.

Hvor man kan bette online på Snooker VM

Hvis du ønsker at bette på Snooker VM er det vigtigt at vide, at du kan gøre det hjemmefra. Dette indebærer dog at du finder en pålidelig bookmaker.

Den første regel for online betting er at oprette en konto. Det anbefales, at man undersøger flere sports betting udbydere før man vælger den endelige. Vær også opmærksom på odds og aktuelle kampagner for at få mest muligt ud af det.

Top 5 Snooker Bookmakere

Mange betting spillere undrer sig over hvem top bookmakerne er, som tilbyder et anstændigt antal snooker betting markeder og odds. Listen indsnævres til disse fem udbydere:

 • Betfair
 • Unibet
 • William Hill (har ikke licens i Danmark)
 • Paddy Power (har ikke licens i Danmark)
 • Betfred (har ikke licens i Danmark)

Vores første valg er Betfred, da det også er dem som organiserer turneringen. Med dem kan du være sikker på at få det højeste antal af betting markeder, og nogle af de bedste odds på markedet.

Betfair er vores andet valg, da de har den største online betting udveksling i verden.

William Hill, Paddy Power og Unibet er blandt de mest populære online bookmakere, med en solid baggrund. Deres snooker markeder er temmelig ens, dog kan de være uenige om oddsene, så sørg for at tjekke dem ud først.

Det bliver spændende at følge dette års Snooker Verdensmesterskab. Glem ikke at bette smart!

Sidst redigeret den nov 27, 2019 @ 9:10 am